Kvíz: Jak dobře znáte Padesát odstínů šedi?

Padesát odstínů šedi je celosvětový bestseller vyprávějící příběh studentky literatury Anastasie Steel a jejího bohatého milence Christiana Greye. Erotická trilogie se stala tak populární, že byl podle ní natočen film, který se dostane do kin letos v únoru. Pokud patříte k milionům žen, které si zamilovaly tajemného Christiana, jistě se už nemůžete dočkat. Mezitím si zkuste otestovat své znalosti a zjistěte, jak velký fanda jste.

Padesát odstínů šedi

Padesát odstínů šedi

1. Kde se příběh odehrává?

A) Ve Vancouveru

B) V Seattlu

C) V Londýně

D) V New York City

2. Proč Anastasia dělala rozhovor s Christianem?

A) Píše pro školní noviny

B) Vyhrála soutěž

C) Dělala ho místo své nemocné kamarádky Katherine

D) Potřebovala peníze

3. Kde Ana pracuje?

A) V nehtovém studiu

B) V kavárně

C) Dělá švadlenu

D) V železářství

4. Jakou knihu Christian Aně poslal?

A) Na Větrné hůrce

B) Pýcha a předsudek

C) Tess z rodu d’Ubervillů

D) Stmívání

5. Ana má kamaráda, který o ni má zájem. Jak se jmenuje?

A) Henry

B) José

C) Ethan

D) Jacob

6. Christian přišel o panictví v 15 letech. S kým?

A) S prostitutkou

B) Se spolužačkou

C) S nevlastní matkou

D) S kamarádkou své matky

7. Jak se jmenuje Christianův bratr?

A) Jasper

B) Rory

C) Elliot

D) John

8. Kterou z těchto věcí Christian Aně NEvěnoval jako dárek?

A) Notebook

B) Auto

C) Šaty

D) Pouta

9. Kdo Padesát odstínů šedi napsal?

A) J. K. Rowling

B) E. L. James

C) Stephenie Meyer

D) Jane Austen

10. Co autorku inspirovalo k sepsání příběhu?

A) Sen

B) Její vlastní zkušenosti s BDSM

C) Online fan fiction na Stmívání

D) Ani jedno z uvedeného

 

Odpovědi: 1:B, 2:C, 3:D, 4:C, 5:B, 6:D, 7:C, 8:D, 9:B, 10:C

8-10 správných odpovědí: Gratulujeme! Jste odborník na Padesát odstínů!

5-7 správných odpovědí: Dobrá práce! Příběh znáte.

4 a méně správných odpovědí: Možná je čas si knížku znovu přečíst!

Nejste přihlášen. Přihlásit se

Levné ubytování pro studenty

Aktuální Zprávy

Čerstvé zprávy a události z domova i ze světa. Aktuality ze světa sportu a financí. Novinky v oblasti módy a bydlení. Zprávy aktuálně.

Domácí hydratace pleti pomocí chladivé mlhy YVY® PURE.

Chcete přesunout sídlo firmy do Prahy, ale nemůžete si dovolit držet celý rok kancelář? Objevte šikovný nástroj s názvem virtuální sídlo.

Profi články

Profi články je portál na vydávání Tiskových zpráv. Profi články je zpravodajsky portál společnosti Press Media. info@press-media.cz, profi-clanky.cz

Aktuality Facebook Like Box

Finmag

Finanční zpravodajství. Business News.

Foto galerie

TOPlist

NAVRCHOLU.cz

Přihlásit se | Design DonV optimalizace PageRank.cz