Babiččin jablečný závin

Babiččin jablečný závin

 

jablečný-závin

Babiččin jablečný závin – ingredience

  • 12 lžic polohrubé mouky
  • 10 lžic mléka,
  • 2 lžíce oleje,
  • 1/2 prášku do pečiva,
  • jablka, skořice, cukr

Babiččin jablečný závin – postup

Do mísy vsypeme polohrubou mouku, prášek do pečiva, vlijeme mléko, olej, vše zrpacujeme ve vláčné těsto, které vyválíme a posypeme nastrouhanými jablky, sypeme skořicovým cukrem. Náplň je možné doplnit o rozinky, med, kokos, vlašské ořechy….

Tip Zdeňka Polreicha: nejlepší je podávat teplý s kopečkem vanilkové zmrzliny.

 

Tip redakce:  Segedínský guláš

Nejste přihlášen. Přihlásit se

Aktuality z domova

Aktuality z domova partner rubriky Zprávy

Aktuální Zprávy

Čerstvé zprávy a události z domova i ze světa. Aktuality ze světa sportu a financí. Novinky v oblasti módy a bydlení. Zprávy aktuálně.

Profi články

Profi články je portál na vydávání Tiskových zpráv. Profi články je zpravodajsky portál společnosti Press Media. info@press-media.cz, profi-clanky.cz

Aktuality Facebook Like Box

Finmag

Finanční zpravodajství. Business News.

NAVRCHOLU.cz

Foto galerie

Přihlásit se | Design DonV optimalizace PageRank.cz