Na jachtu do Chorvatska se nemusíte trmácet autem

více v článku...

Doprava do Chorvatska

Také milujete Jadran a úplně nejradši ho máte z paluby jachty? Takových Čechů je čím dál víc, ale dojem z krásné romantické dovolené jim mohou zkazit dvě věci – doprava do Chorvatska a po dovolené zase cesta zpět. Nekonečné kolony, únava, stres a nemalé poplatky za mýto, průjezdy tunely a taky za parkování vašeho vozu po dobu platby – to vše může pobyt na lodi nejen prodražit, ale taky dokonale otrávit. Pro české jachtaře a jejich rodiny ale existuje jednoduché řešení.

Doprava do Chorvatska

Doprava do Chorvatska

Klidná dovolená bez řízení

Charterová společnost Zindulka zahájila letos v květnu provoz pravidelné autobusové přepravy z České republiky přímo do deseti chorvatských marín a následně po týdnu zase zpět domů. Své služby nabízí nejen jachtařům, ale i všem ostatním zájemcům o pohodlnou a rychlou dopravu k moři. Stačí si zarezervovat termín a koupit jízdenky do Chorvatska.

Tip redakce:  Máme skvělý tip, kam vyrazit na prodloužený víkend s partnerem či přáteli

Autobusem do Chorvatska

Z Prahy vyjíždí skvěle vybavený modrý autobus do Chorvatska. Je vybaven pohodlnými sedačkami a množstvím úložných prostor. Dále jede přes Jihlavu a Brno, na přání může zastavit v Břeclavi a Bratislavě. Na chorvatském pobřeží staví přepravce dle zájmu pasažérů v Sukošanu (jižně od Zadaru), Biogradu na moru, Vodici, Šibeniku, Trogiru a Kaštelu. Trasa konkrétní jízdy se vždy přizpůsobuje nejen plánům cestujících, ale také momentální situaci na silnicích a dálnicích.

Doprava do Chorvatska

Směrem na jih se vyjíždí vždy v pátek večer a v sobotu dopoledne jsou již jachtaři na chorvatském pobřeží, kde Yachtbus postupně nabírá cestující zpět. O pohodlí pasažérů se stará profesionální tým dvou řidičů a tří stevardek. K dispozici je klimatizace, bezplatné wifi připojení, zásuvka na dobití mobilů či jiné elektroniky, promítání filmů i knihovnička a možnost nákupu jachtařské literatury. Speciální nabídkou Yachtbusu je možnost cvičit se během cesty ve vázání uzlů. Vedle nápojů a dalšího občerstvení si můžete koupit i chorvatskou SIM kartu nabitou 10 GB dat a získat speciální výhody a slevy pro jachtaře.

Tip redakce:  Jak připravit kůži na letní dovolenou?

Více informací, včetně praktických rad a akčních nabídek najdete na www.yachtbus.cz

Nejste přihlášen. Přihlásit se

Aktuality z domova

Aktuality z domova partner rubriky Zprávy

Aktuální Zprávy

Čerstvé zprávy a události z domova i ze světa. Aktuality ze světa sportu a financí. Novinky v oblasti módy a bydlení. Zprávy aktuálně.

Profi články

Profi články je portál na vydávání Tiskových zpráv. Profi články je zpravodajsky portál společnosti Press Media. info@press-media.cz, profi-clanky.cz

Aktuality Facebook Like Box

Finmag

Finanční zpravodajství. Business News.

NAVRCHOLU.cz

Foto galerie

Přihlásit se | Design DonV optimalizace PageRank.cz