Víte, které koberce patří k nejoblíbenějším u dospělých i dětí?

Dnešní nabídka koberců je natolik obrovská a pestrá, že si vybere i nejnáročnější zákazník. Kupříkladu na webových stránkách Vopi.cz najdete kvalitního českého výrobce koberců kusových i metrážových, který má tradici desítky let a pro zákazníky dělá maximum. Proto se mu také daří a zákazníci ho opakovaně vyhledávají. U něj si můžete vybrat krásné, kvalitní a cenově dostupné koberce do každého interiéru, ať už je moderní, venkovský, retro, romantický, strohý nordic nebo třeba laděný do černo-bíla.

více v článku...

Úžasný koberec vysoký vlas

Vraťme se ale k tomu, co je uvedeno v nadpisu článku. Oblíbený koberec u dospělých i dětí je určitě koberec vysoký vlas. Je fakt, že s malými dětmi, které chodí s jídlem po celém domě, trousí drobky a ještě z toho mají legraci, je jeho údržba složitější. Stejně jako s mladými nebo nudícími se domácími mazlíčky. Ovšem pokud tyto „hrozby“ nemáte, nebo případné čištění ustojíte, jsou koberce vysoký vlas velmi příjemné, hezké, doslova pohladí po chodidlech i po duši.

I koberce s dlouhým vlasem ale mohou být odlišné, a to jak délkou vlasu, tak jeho složením a způsobem výroby. K opravdu velmi kvalitním patří např. kusové koberce Panama, které se hodí do domácností, ale také do kanceláří a kdekoli, kde má vytvořit luxusní prostředí. Zlatou střední cestou jsou kusové koberce Shaggy Supreme, které potěší cenou vs. kvalitou.

Farmy, města, pláže na koberci

Máte doma malého řidiče, nebo řidičku? Pak jim můžete do pokojíku koupit Vopi Farma dětský koberec 140 x 200 cm. Tyto koberce děti skutečně zabaví na mnoho hodin opakovaně. Stačí, aby měly k dispozici autíčka, traktůrky, nákladní vozy a jiný vozový park, který pak mohou na koberci prohánět, parkovat, převážet náklad… Koupit si je můžete v metráži, i coby kusové koberce obdélníkového nebo kruhového tvaru. Aktuálně si můžete vybrat libovolný rozměr v metráži v max. šířce 4 m za cenu 253 Kč za m2 včetně obšití.

Více informací najdete na Vopi.cz.

Don: