Již deset let provozuji se svým synem pekařství, které nemá nouzi o zákazníky. Čerstvý chléb, housky a dokonce i domácí pečivo a dorty oceňují mí zákazníci den, co den. Jsem samozřejmě spokojen, že mým zákazníkům mé pečivo chutná a z tohoto důvodu jsem se rozhodl, že si otevřu větší pekárnu na náměstí v Praze, jelikož a protož mě mí zákazníci již léta lanaří k tomu, abych se do takovéhoto tahu pustil. Poslechl jsem je a nyní mě čekají zcela nové starosti, mezi které se řadí koupě nové pokladny, čtečky a také si musíme nechat zhotovit termoetikety, které nám ušetří spoustu drahocenného času.
více v článku...
Termoetikety jedině s naším logem
Termoetikety si necháme primárně zhotovit jedině s naším logem, které si necháme předtisknout a dále budeme, na tyto termo etikety tisknout čárové kódy a samozřejmě datum výroby a také spotřeby našeho pečiva. Tento systém je pro nás novinkou, nýbrž syn si je jistý tím, že je tento systém pro pekárnu velmi užitečný, přičemž já osobně, jsem stejného názoru.
Bez čárových kódů ani ránu
Přiznám se, že když syn přišel s nápadem, jak využít termoetikety, respektive jak přejít na systém čárových kódů a zbavit se tak klasického markování ceny, byl jsem trochu skeptický a jelikož jsem takříkajíc „stará škola“ nechtělo se mi zpočátku do tohoto systému investovat. Ovšem poté, co jsem si přečetl jen samé pozitivní recenze na tento důmyslně propracovaný systém, který šetří nejen čas, ale i peníze, řekl jsem si, že bych měl jít s dobou. S termoetiketami jsem se již setkal při své práci v maloobchodě, tudíž jsem tak trochu věděl, oč běží. Proto jsem si řekl, že je v pořádku, abychom i my něco podobného v našem novém pekařství měli. Přece jen jde o přehled, který je ve větším provoze třeba. Nyní nás tak už jen v uvozovkách čeká se s celým moderním systémem naučit a aktivně ho využívat.